nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Meghívó partnerségi/lakossági fórumra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
január 2023
előre
Meghívó partnerségi/lakossági fórumra
A településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés

MEGHÍVÓ PARTNERSÉGI / LAKOSSÁGI FÓRUMRA

Lábatlan Város Polgármestere a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (2) bekezdése értelmében és a településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2017. (V.31.) önkormányzati rendelete előírásai szerint lakossági fórumot hív össze.

A lakossági fórum témája:
• Lábatlan Város fejlesztési koncepciója véleményezési szakasz
• Lábatlan Város településrendezési eszközeinek felülvizsgálata véleményezési szakasz

A lakossági fórum időpontja:
• 2021. november 2. 15.00 óra

Helyszín:
• Dunamente Ökocentrum 2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 170.

Letölthető dokumentumok: https://bit.ly/30eHAUX
A fenti témával kapcsolatos észrevételeiket 2021. november 10-ig írásban az alábbi elérhetőségek valamelyikén tehetik meg:

Teller Péter polgármester részére
Levelezési cím: 2541 Lábatlan, József A. út 60.
vagy
E-mail cím: polghiv@labatlan.hu

TÁJÉKOZTATÁS
Lábatlan Város Önkormányzata a Településfejlesztési Koncepció felülvizsgálatáról és a település új településrendezési eszközeinek felülvizsgálatáról döntött.
A munka elvégzésével a PLANNER-T Kft. Tervezőirodát (1016 Budapest, Naphegy u. 26.) bízta meg. A településrendezési eszközök felülvizsgálatával párhuzamosan a településfejlesztési koncepció felülvizsgálatára is sor kerül, a megváltozott törvényi környezetnek, az új helyi elhatározásoknak, és az új tartalmi követelményeknek megfelelően.
A terv-felülvizsgálat készítését az elmúlt másfél évtizedben történt változások, a hatályos terv alkalmazása során felmerült problémák, valamint az Önkormányzat által elhatározott néhány területfelhasználási, szabályozási módosítási igény, illetve az időközben hatályba lépett új jogszabályok tették szükségessé.
Az egyeztetési folyamat a 314/2012 (XI.8.) Korm. rendelet a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről 32. § (1) a) pontja szerinti teljes eljárás.
Az előzetes vélemények, valamint az Önkormányzattal történt egyeztetések során felmerült javaslatok, észrevételek figyelembevételével a tervezők összeállították a jelen véleményezési dokumentációt.


Lábatlan, 2021. október 20.

Teller Péter
polgármester

[ 2021.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-