nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Látogatóknak oldalon áll
Látogatóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
január 2023
előre
Köszöntő

Tisztelt Olvasó! Kedves Látogató!

Városunk valamennyi lakosa nevében köszöntöm Önt weboldalunkon!

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a város és térsége, valamint az itt történtek iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását, ezért szeretnénk az internet biztosította lehetőségeket is felhasználni. Igyekszünk minden olyan információt a világhálón megosztani Önökkel, ami Lábatlan városával kapcsolatosan érdeklődésre tarthat számot.

Külön figyelmet fordítunk az önkormányzati és intézményi munka megismertetésére, a városi rendezvények, sikerek, események publikálására, valamint a térségi információk megosztására.
A Fórum rovatunkon keresztül, Önökkel együtt hatékony és gyors kommunikációs csatornát kívánunk kialakítani, hogy a polgárainkat érintő kérdéseket gyorsan és a leghatékonyabban rendezhessük.

Az önkormányzat őrizni és gazdagítani igyekszik a város értékeit. A közeljövőben pályázati segítséggel megvalósuló, településünk hagyományain alapuló turisztikai fejlesztéseink a jelenlegi beszűkült gazdasági struktúrát új lehetőségekkel fogják színesíteni.

Célunk, hogy Lábatlan nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó célpontja vendégeinek.[ 2010.11.18. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek