nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Kajak-kenu Szakosztály oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2022
előre
Kajak-kenu Szakosztály

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület tevékenységében 2008 évtől szerepet kap a kajak-kenu képzés.

Az első edzés...
Természetesen a kajakos sport alapfeltétele a megfelelő, biztonságos úszás tudás, így a képzés részét képezi az úszás oktatás, melyet Nyergesújfalu tanuszodájában fogunk tartani, ezen alkalmakkor kizárólag a kajakosok lehetnek az uszodában, a szakképzett oktató csak velünk fog foglalkozni.
Az úszás oktatással párhuzamosan tornatermi foglalkozás keretében folyik majd az erőnléti felkészülés, a gyerekek begyakorolják a hatékony evezés végzését elősegítő mozgásokat.
A Duna május elejétől lesz színtere az edzéseknek, ekkorra a legtöbben már megfelelő úszás tudással rendelkeznek, de természetesen minden gyermek csak a méretének megfelelő mentőmellényben ülhet hajóba,  mentőhajó és képzett edző felügyelete mellett.
A foglalkozások célja, hogy a gyerekek az evezésen keresztül közelebb kerüljenek a természethez, megtanulják becsülni Földünk értékeit és életük egészségesebb, a sporton keresztül teljesebb legyen. Jó látni, hogy a sportban sikereket elérő fiatalok önbecsülése hogy fejlődik, a fiatalabbak számára példát adnak a már sikeresebb, idősebb társaik.
Elsősorban 1995 és 2000 között született lányokat és fiúkat várunk, de szívesen foglalkozunk azokkal az idősebbekkel is, akik elsősorban nem a sportsikereket, hanem a mozgást, a vízi túrák által kínált új élményeket keresik. Fedezzük fel közösen, milyen összetartó ereje van ennek a sportnak, ha már egyszer ilyen jó segítséget kapunk ehhez a Dunától!
Az érdeklődőket folyamatosan várjuk,  szívesen válaszolunk kérdéseikre:


Sujbert Levente egyesület elnök tel: 70/558-0468
Szalai László egyeesületi alelnök: 20/974-5722

Verbánszki János 70/ 337-5014

Letölthető Jelentkezési Lap


[ 2008.01.22. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
A kenusok