nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Programok / Gerenday oldalon áll
Programok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2022
előre
Gerenday
Lábatlan Város Polgármestere, Török István meghívására 2008. február 7-én a Gerenday Közösségi Házban a település terveiről, aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatták a résztvevő vállalkozókat és a civil szervezetek vezetőit.
Lábatlan Város Polgármestere, Török István meghívására 2008. február 7-én a Gerenday Közösségi Házban a település terveiről, aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatták a résztvevő vállalkozókat és a civil szervezetek vezetőit.

A polgármester rövid értékelő beszéde után a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség részéről Benkő András vázolta fel a jelenleg nyitott pályázati lehetőségek feltételeit. Majd Englóhner Edina a dorogi Vidékfejlesztési Iroda munkatársa a térség számára a „Leader” program keretében megnyíló pénzösszegek felhasználási területeiről beszélt, melyet Sujbert Levente helyi képviselő a Lábatlanon megvalósítható tervekre bontott le. A Leader program keretében Lábatlanon több turisztikai célú fejlesztés is megvalósítható. Ilyen a Dávid-völgyi tanösvény, ahol erdei kalandvár, katlan-híd és duzzasztó gát lenne kialakítható. Ugyancsak turisztikai látványosság lehetne a település címerében is szereplő római őrtoronyhoz hasonló kilátó felépítése, vagy a Gerenday Ház szabadtéri színpadának fedése, illetve a Lábatlani Sirályok egyesület által megkezdett duna-parti fejlesztés folytatása.

Dr. Oláh M. Zoltán a Konstruma Mérnöki Iroda részéről a tervezett új lábatlani iskola közösségszervező ereje kapcsán mutatta be az új projektet. A 16 tantermes iskola a város központjában a XXI. század kihívásait megvalósítva modern oktatási központ lesz - sikeres pályázat esetén. Végül a rendezvény kötetlen beszélgetés formájában folytatódott.

A Leader program részletes ismertetése, a lábatlani fejlesztési elképzelések a www.labatlan.hu oldalon olvashatóak, ugyanitt megtekinthető a település új honlapjának tesztverziója is. A fejlesztési elképzelésekkel kapcsolatban minden hozzászólást, véleményt, további ötletet várunk a polghiv@labatlan.hu címre.
[ 2008.02.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek