nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Egyesület oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2022
előre
Egyesület
LÁBATLANI SIRÁLYOK VÍZISPORT EGYESÜLET

Logo

2004 évben kezdődött a szépreményű Sirályok története. 19 motorcsónakos, horgász vagy éppen csak a Dunát szerető javarészt lábatlani tag alapításával jött létre, jogerős bejegyzésünkre mint közhasznú szervezet 2005. május 12-én került sor. Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány képviselői már ebben az évben látták tettrekészségünket, mely szinte azonnal láthatóvá vált a város szépen javuló állapotú Duna partján. Munkánk értékét érezhettük, mikor már ebben az évben az alapítvány 500.000 Ft-tal támogatta tevékenységünket. Ebben az évben kezdtük meg a parton a rönkfa padok és a tűzrakó helyek telepítését annak érdekében, hogy a természet kedvelő környékbelieket a Duna mellé csal

ogassuk.

Duna part

Mind több és több horgász, családos kiránduló piknikező helye azóta a part, a helyi civilszervezetek egyre többször népesítik be az egyre rendezettebb, szépülő területet.
            2006-ban tovább növekedett szerepünk a város életében. A városi majális rendezvénysorozaton lehetőséget kaptunk a legfontosabb nap, május 1-e  teljes szervezésére. Feltűnhetett mindenkinek, mit jelent a gyakorlatban a non-profit szervezés. Elég a lelkes gyerekeknek a pattogatott kukorica, a lufi, és a sikeres szereplésért járó apró édesség, ami nem a családi kasszát terheli, és máris önfeledtebb a játék, a szülők szórakozása is jobb. Sok segítő támogatónknak is köszönhető a majálison kívül a Nemzetközi Duna Nap alkalmából rendezett június 29-i összejövetelünk, mely apropót adott arra, hogy ismét szerepeljünk megyei lapunk, a 24 óra hasábjain.
  
  Ekkor avathattuk fel a partra vezető új aszfaltburkolatú utat, mely mindenkit segít abban, hogy elérje az áhított pihenés helyszínét. A Lábatlani Egyetértés Egyesület 80 éves születésnapja alkalmából szervezett labdarúgó tornán mi is kiállítottuk lelkes csapatunkat. Ez évi tevékenységünk megkoronázásának tekinthetjük a városi napok kapcsán általunk megvalósított Lábatlan- Karva kishajós átkelést, mely a rendezvénysorozat egyik legsikeresebb része volt, természetesen az ehhez kapcsolódó főzőversenyen is sikerrel szerepeltünk egy remekbe szabott marhapörkölttel. A gyerekek legnagyobb érdeklődését azonban a pavilonunknál osztogatott vattacukor nyerte el, bár a csodálatos palacsinta is sokakat megigézett.
            Összességében sikeres évet zártunk, mely sikerért keményen megdolgoztunk. Mit is kaptak a tagok a több, mint 300 óra ingyen végzett munkáért? Időnként a partot használók elismerő szavait, de gyakran csak  a lehetőséget, hogy az általunk kihelyezett szemétgyűjtőkbe maguk szedhetik a kevésbé figyelmesek hátrahagyott hulladékát. Ha nem látnánk mindannyian az eszményi jövőképet, a parkos, ligetes pihenőközpontot, mely nem csupán Lábatlan büszkesége lehet, de az egész kistérség lakóinak kedvelt célpontja aktív pihenéshez a szép természeti környezetben.

Amennyiben egyesületünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, úgy keressen meg minket!

Beszámoló az Egyesület munkájáról
2005. 2006. 2007.

Letölthető Belépési nyilatkozat

Sujbert Levente egyesületi elnök tel: 70/558-0468   

Hortai Tamás egyesületi alelnök

e-mail: labatlanisiralyok@piszkenet.hu

Az egyesület tagjai

Abronics Ödön
Balla László
Bauer Oszkár
Bognár Gábor
Csurja Péter
Dudás Zsolt
Fülöp Ferenc
Fülöp Róbert
Garai József
Garai Norbert
Garai Zsolt
Gere Sándor
Gombás Bertold
Gombás János
Gróf Krisztián
Hacsa Attila
Hortai Tamás
Horváth Norbert
Kálmán György
Keil Ferenc
Király Zsolt
Kiss Gábor
Kosztin Dániel
Kmetz András
Matolcsi Gyula
Mélykuti Tibor
Németh Sándor
Páncél Mihály
Sujbert Ferenc
Sujbert Levente
Szalai László
Szlávik Béla
Tóth Tibor
Török István
Urbán András
Virág György
Wierl Péter


[ 2008.01.22. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
2007.
Duna part
-
-
-
Hortai Tamás
-
Sujbert Levente elnök
Szalai László alelnök
-
-
-
2007.