nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Kézilabda / Bemutatkozás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2022
előre
Bemutatkozás
A női kézilabda Lábatlanon 1995-ben indult be, ekkor szerepeltek először a lányok a megyei bajnokságban. 1995 előtt csak kisebb tornákon vettek részt. Sajnos a tehetségesebb játékosainkat elszippantják a felsőbb osztályban szereplő csapatok, szerencsére ezek csak tiszavirág életűek, ugyanis pár éven belül mindig visszatérnek ezek a játékosok is Lábatlanra. A lányok a 2006-2007-es bajnokságban a 11. helyen zártak. A 2007-2008-as szezonban jelenleg a 7. helyen állnak, ami fejlődésnek mondható. Szerencsére jó edzője van a csapatnak Szlaukó István személyében, aki egyben a lábatlani férfi csapatban is játszik. Az edző és Bazsó Anikó nagyon jól összefogja és évről évre sikeresebbé teszi a csapatot.

Szeretettel várják új játékosok jelentkezését! Az edzések minden kedden 17.30-19.00, és pénteken 19.00-21.00-ig vannak a Petőfi iskola tornatermében.

A férfi csapat is évről évre fejlődik, a 2006-2007-es bajnokságban az eddigi legjobb eredményüket érték el, a megyei bajnokságban a 3. helyen végeztek. A fiúknál Németh László intéző (korábbi kapus) jól kézben tartja és szervezi a férfi szakosztály kézilabda életét.

Közben beindult az öregfiúk csapatnának megszervezése, minden héten feljárnak edzeni a volt Petőfi iskola tornatermébe. Egyre több versenyen vesznek részt, télen felléptek a Holcim kézilabdatornán is.

[ 2008.08.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek